Skåp & Plåtprodukter

PRODMA från Produktma är ett brett sortiment av plåtprodukter. Allt från klädskåp och sittbänkar till specialprodukter och tillbehör. Under respektive kategori hittar ni all information ni behöver, från modeller, färger och material, till dokument och tillval. 


Till våra klädskåp erbjuder vi dörrar, gavlar och sittbrädor i laminat från många leverantörer. Mönster och färg på prodma klädskåp är därför mycket flexibelt. Till alla våra plåtprodukter finns 20 standardkulörer men som tillval kan klädskåp och andra plåtprodukter lackeras i valfri RAL-kulör. Mer information hittar du under laminat- respektive plåtkulörer. 


Vi erbjuder en helhetslösning med snabba leveranser, hög kvalité och stor flexibilitet. För Produktma står kundens önskemål alltid i fokus. Klädskåp och andra plåtprodukter, anpassade till individuella krav är vår styrka.


  

Kundservice

Välkommen att skicka in din skiss eller ritning till caroline.svensson@sonsab.com eller ring oss på
070-568 07 19 om du vill ha offert på klädskåp, bänkar, kapprumsinredning eller andra plåtprodukter. Vi hjälper dig gärna med alternativa placeringsförslag för att optimera Er inredning. Monteringen av våra produkter är enkel men vill Ni även ha den utförd anlitar Vi duktiga och effektiva montörer för kompletta arbeten. Tveka inte att kontakta Oss, Produktma välkomnar alltid alla frågor.

 

Leveranssäkerhet

PRODMA Klädskåp, kapprumsinredning, sittbänkar och kroklister levereras på pall, förpackade med hörn- och kantskydd. Allt är till mycket stor del färdigmonterat, endast underreden ska enkelt skruvas samman på plats. Monteringsanvisningar finner ni under dokumentation på respektive typ av klädskåp.

 

Miljö

Produktma strävar ständigt mot att tillgodose marknaden med miljöeffektiva och väldokumenterade produkter. Klädskåp och övriga plåtprodukter är bedömda av Sunda hus och Byggvarubedömningen vilket ger dig som köpare en trygghet i upphandlingen. Vi använder endast miljövänliga lackeringsmetoder till klädskåp och övriga plåtprodukter. Laminaten i dörrar och andra detaljer tillverkas med en för miljön skonsam process där mycket återvunnet råmaterial ingår. Giftfria färger är självklara i Produktmas laminat, klädskåp och övriga plåtprodukter. 

 

 Byggvarubedömningen

      Sunda Hus