Om Oss

Produktma AB är väletablerat på den svenska marknaden sedan mer än 40 år tillbaka. Vi tror att vår framgång beror på tre samverkande faktorer;


Produkterna

Sedan starten 1977 har vi marknadsfört Högtryckslaminat från flera av Europas ledande tillverkare, och vi kan idag stoltsera med närmare 15000 olika skivor i vår laminatportfölj. Ett sortiment som lovar en spännvidd och flexibilitet som våra kunder upplever som unikt. I Fjugesta ligger vårt mycket omfattande lager med drygt 900 dekorer på hyllan; ämnade att lämna lagret inom 24 timmar efter order. 

Våra kollektioner av Kompositmaterial kompletterar varandra och erbjuder ett svårmatchat utbud när det gäller antal kulörer, mönster och format.

I över 40 år har vi marknadsfört vårt egna svensktillverkade Skåp- och Skärmväggsystem; prodma 

prodma Skåp, med dörrar i plåt, upplaminerat eller kompaktlaminat från vårt breda sortiment.

prodma Skärmväggar är fuktsäkra i kompaktlaminat eller som upplaminerade, och kan med en mångsidighet som är i en klass för sig erbjuda en mängd olika lösningar när det gäller både design och konstruktion.

 

Nätverket

Vi arbetar tillsammans med arkitekter, inredare och designers på den svenska och norska marknaden och har idag närmare 800 kontakter inom design och inredning i vårt nätverk. Kontakter som emotser kontinuerliga uppdateringar och materialprover där vi presenterar nyheter, både inom design och produktutveckling, se vår nyhetssida för mer information.

Vår målsättning är att alltid snabbt svara på frågor och skicka provmaterial, och att vara de experter våra kontakter kan förvänta sig, när det gäller våra produkter.

Under snart fyra decennier har det resulterat i att vi blivit representerade och föreskrivna i designmässigt tongivande projekt; se vår Inspiration/Referenssida för bilder och information.

Det innebär också att vi finns med när stora kedjor som H&M, ICA, Thon Hotels och SATS/Elixia letar efter material till nya koncept.

 

Kunderna

Vårt nätverk omfattar även våra drygt 2000 kunder som alla innehar sin unika kompetens inom områden som fin-, möbel och inredningssnickeri, eller inredningskoncept för butiker, hotell och andra offentliga miljöer.

Bland våra kunder finns både små fåmansföretag och större välkända producenter, och många landsting och kommuner. Flera av våra kunder anlitar vi själva när vi får önskemål om en färdig produkt; ett väggelement eller en bordsskiva.

Det våra kunder säger sig uppskatta mest är vår höga servicenivå och de korta leveranstiderna.