SONSAB erbjuder ett komplett sortiment av skivmaterial, massivträ, kompositmaterial, LVL, limträ, kantlist och laminat till den svenska träindustrin och bygghandeln.

Våra bolag

 

Skärmväggar

PRODMA från Produktma består av två flexibla skärmväggsystem samt larmställsfack. Båda skärmväggssystemen är kompletta med ett flertal kombinationsmöjligheter.

System 10 H består av 10 mm homogen laminat och lämpar sig bäst för toalett- och duschutrymmen där kraven på fukt- och slagtålighet är höga. System 24 är tillverkade av stomskivor som är dubbelsidigt belagda med plastlaminat. Systemet är att rekommendera till förskolor då det går att få valfri höjd på dörrarna samt klämfria bakkanter. Under respektive kategori hittar ni all information ni behöver, från modeller, färger och material, till dokument och tillval.

Till våra system erbjuder vi ett brett urval av olika laminat från våra leverantörer, med olika färger och mönster. Till skärmväggar och larmställsfack finns standardkulörer men som tillval kan de levereras i valfri laminatkulör. Mer information hittar ni under laminat.

Vi erbjuder en helhetslösning med snabba leveranser, hög kvalité och stor flexibilitet. För Produktma står kundens önskemål alltid i fokus. Skärmväggar och andra laminatprodukter, anpassade till individuella krav är vår styrka.

Kundservice

Välkommen att skicka in din skiss eller ritning till order@produktma.se eller ring oss på 019-10 54 42 om du vill ha offert på skärmväggar eller larmställsfack. Vi hjälper dig gärna med alternativa placeringsförslag för att optimera Er inredning. Monteringen av våra produkter är enkel men vill Ni även ha den utförd anlitar vi duktiga och effektiva montörer för kompletta arbeten. Tveka inte att kontakta oss, Produktma välkomnar alltid alla frågor.

Leveranssäkerhet

Allt är till mycket stor del förproducerat i färdiga format. En väggsektion levereras med övermått för platsanpassning. Vår monteringsanvisning gör det enkelt för dig att steg-för-steg få skärmväggen på plats. Monteringsanvisningarna hittar du här.

Miljö

Produktma strävar ständigt mot att tillgodose marknaden med miljöeffektiva och väldokumenterade produkter. Laminaten är bedömda av Sunda hus och Byggvarubedömningen vilket ger dig som köpare en trygghet i upphandlingen. Laminaten tillverkas med en för miljön skonsam process där mycket återvunnet råmaterial ingår. Giftfria färger är självklara i Produktmas laminat.