SONSAB erbjuder ett komplett sortiment av skivmaterial, massivträ, kompositmaterial, LVL, limträ, kantlist och laminat till den svenska träindustrin och bygghandeln.

Våra bolag

 

Skåp & Laminatprodukter

PRODMA från Produktma är ett brett sortiment av laminatprodukter. Allt från klädskåp och sittbänkar till specialprodukter och tillbehör.

Till våra klädskåp erbjuder vi dörrar, gavlar och sittbrädor i laminat från många leverantörer. Mönster och färg på PRODMA klädskåp är därför mycket flexibelt. Till alla våra laminatprodukter finns 20 standardkulörer men som tillval kan klädskåp och andra laminatprodukter lackeras i valfri RAL-kulör. 

Vi erbjuder en helhetslösning med snabba leveranser, hög kvalité och stor flexibilitet. För Produktma står kundens önskemål alltid i fokus. Klädskåp och andra laminatprodukter, anpassade till individuella krav är vår styrka.

Kundservice

Välkommen att skicka in din skiss eller ritning till caroline.svensson@sonsab.com eller ring oss på 070-568 07 19 om du vill ha offert på klädskåp, bänkar, kapprumsinredning eller andra laminatprodukter. Vi hjälper dig gärna med alternativa placeringsförslag för att optimera er inredning. Monteringen av våra produkter är enkel men vill ni även ha den utförd anlitar vi duktiga och effektiva montörer för kompletta arbeten. Tveka inte att kontakta oss, Produktma välkomnar alltid alla frågor.

Leveranssäkerhet

PRODMA Klädskåp, kapprumsinredning, sittbänkar och kroklister levereras på pall, förpackade med hörn- och kantskydd. Allt är till mycket stor del färdigmonterat, endast underreden ska enkelt skruvas samman på plats. Monteringsanvisningar finner ni under dokumentation på respektive typ av klädskåp.

Miljö

Produktma strävar ständigt mot att tillgodose marknaden med miljöeffektiva och väldokumenterade produkter. Klädskåp och övriga laminatprodukter är bedömda av Sunda hus och Byggvarubedömningen vilket ger dig som köpare en trygghet i upphandlingen. Vi använder endast miljövänliga lackeringsmetoder till klädskåp och övriga laminatprodukter. Laminaten i dörrar och andra detaljer tillverkas med en för miljön skonsam process där mycket återvunnet råmaterial ingår. Giftfria färger är självklara i Produktmas laminat, klädskåp och övriga laminatprodukter.