SONSAB erbjuder ett komplett sortiment av skivmaterial, massivträ, kompositmaterial, LVL, limträ, kantlist och laminat till den svenska träindustrin och bygghandeln.

Våra bolagSYSTEM 24

System 24 levereras komplett efter ritning med frontsektioner, dörrar, skiljeväggar, skärmväggar och med samtliga beslag och tillbehör. Systemet är anpassat för förskolor då dörrarna erbjuds med klämfri bakkant men lämpar sig även till andra områden.

Systemet består av skärmar, väggar samt dörrar med en kärna som är 22 mm tjock och tillverkad antingen i spånplatta V313 eller WBP-plywood. Alla sektioner är belagda med högtryckslaminat på båda sidor, vilket ger en total tjocklek på ca 24 mm. Frontsektionerna levereras med fastsatta dörrkarmsprofiler och dörrarna kan beställas med klämfria bakkanter och valfri höjd. Övriga profiler, som vägganslutnings-,skarv- och utvändiga hörnprofiler levereras färdigkapade och förborrade. Överliggarprofilerna levereras med övermått och anpassas efter montering. Monteringen är enkel och går snabbt och lätt med vanliga handverktyg.

Skärmväggarna tål slag och stötar, fukt och höga temperaturer. De är mycket motståndskraftiga mot repor och de flesta sorters kemikalier, samtidigt som de är lätta att hålla rena.

Måtten på skärmväggarna är mycket flexibla då vi kapar väggarna efter beställning.

System 24 finns dels som duschskärmar, dels som fronter med dörrar. Duschväggarna kan indelas i tre typer: A, B samt C. Utöver dessa erbjuder vi kundanpassade lösningar efter inskickade ritningar.